Göteborgsvarvet

Då var helgen här igen! En stressig fredag och jag känner att jag är ganska värd att få ha lite ledigt. Igår kväll grillade vi i Slottsskogen och nöjt av värmen och solen. Äntligen är sommaren här!
Idag har det varit Göteborgsvarvet och hela Slottsskogen har varit fullproppad med människor. Ca 60 000 sprang i värmen och jag är imponerad att folk ger sig på denna utmaning. Har sett många ambulanser åka med löpare som kollapsat och folk som stupat av utmattning. Jag som åskådade somnade i soffan efter denna långa dag. Ikväll kommer vi vara hemma och kolla på Eurovision.

13 maj

Mamma och pappa har åkt hem och jag saknar dom redan! Har haft en super helg tillsammans med familjen. Linus körde Göteborgsgirot så vi fick träffa honom. Beskriver helgen med tre ord. Bäst, fantastisk, underbar!

Lång helg

Mamma och pappa har äntligen kommit hit. Vi har redan hunnit med en hel del. I torsdags började vi dagen med en cykeltur. Det är ungefär ett år sedan jag cyklade. Eftersom cykelsporten har varit min stora passion sedan barnsben så har det varit svårt att cykla när jag varit sjuk. Men igår var det ren lycka att jag äntligen får cykla utan att få ont. (Trots att jag är förkyld) På kvällen åkte vi till Oscars föräldrar på middag. Riktigt mysigt med god mat och härligt umgänge. Jag och Oscar hann till och med ta ett dopp i badet. Idag tillbringar vi kvällen i Kungsbacka för lite kalas.