Fult!

Inte förens jag kom hem förstod jag att mitt hår var borta. Jag kan inte förstå att det är borta. Det kändes som hon inte klippte något alls och så vips så är det kortare än kortast. Efter 18 år har min syster längre hår än jag. Usch, jag kan inte ens tänka tanken. Jaja, de finns inget jag kan göra. Försöka undvika speglar. 

Efter skolan åkte jag till stan och fixade lite saker. Åkte hem med Ludde och Sebbe. Hemma en snabbis, bytte om och åkte till träningen. Det gick sådär, efter halva passet började det regna.

Nu måste jag plugga!

PUSS

VÅR?

Idag gick jag upp vid halv 8 tiden och vaknade ganska utvilad. Jag gjorde mig i ordning och åkte till frisören. Där blev jag ompysslad och det var ganska skönt att bli av med det slitna håret. Håret har blivigt kor,t men som tur växer det ut. När jag var klar mötte jag Kajsa i centrum. Vi tog en runda på stan innan vi åkte till skolan. Det är så härligt väder ute. Man blir glad och pigg när det kommer lite värme.
 
Just nu har jag Teori i idrott. Jag skriver ett arbete om några cyklister, det går lite segt. Efter lektionen ska Lowa och jag ner och köpa lite lunch. Vi hörs senare.


Pusskram

Ny vecka

Jag längtar så mycket. Det ska bli så skönt att få åka bort! Nu är det inte alls långt kvar.

Idag har det vart en lång dag och jag har inte fått en ända ledig stund. Jag har haft nationella i svenska, därefter kompletterade jag i företagsekonomi. När vi slutat hade vi en lektion extra. Vi var några stycken som skulle presentera våra egna företag som vi har kommit. När jag kom hem lade jag mig i soffan och somna. Det var ganska skönt.

Jag har även fått min studentmössa idag. Tjoho!


Nu ska jag snart gå och sova. Frisören klockan 9 imorgon.
Pusskram