80 års kalas

Nu är vi hemma igen efter ett par dagar i Linköping. Jag och Wilma följde med mamma hem efter att hon var ett par dagar hos oss. Vi har myst massor tillsammas med min syster och hittat på lite allt möjligt.
Jag gjorde fotbollspremiär i veckan och var med på Kajsas fotbollsträning. Något rostig i kroppen och flåset var det i alla fall igen fel på. Tog mina första löpsteg sedan Wilma kom och det var lite läskigt i början, men de gick mycket bra. Träningsvärk hade jag i alla fall ett par dagar efter. 
I lördags hade vi 80 års kalas för vår kära mormor. Det blev en lyckad kväll med massa skratt och god mat. 
Tänk att min mormor har fyllt 80 år. Känns overkligt!
Vi har fyllt på våra deporer med ny energi efter den här helgen och är redo för höstmörkret.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äntligen igång

Idag var jag tillbaka på gymmet efter att Wilma födes. Att vara i så dålig form är inte roligt. Samtidigt så har jag alla förutsättningar att komma tillbaka till den formen jag engång var i. Under graviditeten gick jag upp 19 kg. Det vill jag givitvis bli av med. Jag kämpar med mina sista 7 kg och det kommer inte bli lätt. Jag vet att vikten bara är en siffra och det viktigaste för mig är att jag mår bra och inte drar på mig några onödiga skader. Det får ta sin tid och jag får ta en dag i taget. Jag har i alla fall saknat alla endorfiner och det är en fantastisk känsla.
 
 

Roadtrip

I helgen åkte Wilma och jag till Linköping för att hälsa på mamma. Oscar åkte iväg på grabbhelg och då passade vi två att åka också. Det blev shopping, promenader och massa mys. Bror och syster kom även förbi.

För övrigt är jag tillbaka på banan igen. Wilma kämpar fortfarande på med sin mage och nu har vi bytt märke och hoppas på att det ska bli bättre för hennes tarmar.