Kärringben?

Hade lite längre helg än vanligt och tillbringade den i Stockholm. Har haft en lugn och harmonisk helg och prioriterade att vara med mamma och pappa, framför allt pappa. Två dagar på sjön i längdskidspåren tog knäcken på mig. 12km båda dagarna blev mina stakars ben till kärringben ett par dagar. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva kärringben. Men fick riktig träningsvärk i ljumsken och höften så jag började gå som en kärring. Förlåt om det är någon som tar illa upp, men jag kände mig som en sådan. Lördag kvällen var pappa och jag på champagneprovnig väldigt intressant och lärorikt. En härlig och mycket bra helg!

Vi drar till fjällen!

Hemma igen efter en lång helg i Stöten!
Det har varit fullt fart sedan vi kom till vi åkte hem. Mycket skratt och massa galenskap. Har fått testa på nya saker som is gokart, åkt skoter på utan att se något, unik 5 kamp med annorlunda grenar. Var ganska trött när jag kom hem och nu är jag återhämtad igen.

Varberg

Blev ett besök till Varberg i helgen. Tror inte att jag har varit tidigare. Det blev en grymt rolig och galen helg tillsammans med tjejerna.

Träningen börjar flyta på nu. Måndags blev det ett benpass på gymmet. Igår blev det kondition och lite mage. Idag kör jag en lugn promenad eftersom jag knappt kan gå. Träningsvärken kommer förmodligen bli värre dag två. Det kommer inte bli så mycket mer träning denna vecka. Åker till Sälen imorgon eftermiddag och är där till söndag.