Trött, tröttare, helt slut

I morse gick jag upp i tid. Vi skulle samlas vid torget klockan 10 för att åka med motionärerna. När jag kommer dit är det bara en som har kommit. Vi var 7 stycken som körde och det blev mest grusvägar. När jag kom hem lagade jag lite mat och duschade. Nu har jag precis pratat med min underbara kompis Lowa. Hon berättade om veckan i London.
Jag ska fortsätta med mitt pluggande nu. Senare ska jag gå ner och jobba åt Kajsa. Hon är lite lat.

Imorgon börjar första dagen på mitt nya jobb. Har även Vilodag. Vilket känns underbart.


pussochkram

Mountainbike

Idag skulle jag gå upp vid 9, men på något sätt hade jag stängt av klockan utan att märka de. Så jag vaknade halv 10 och flög upp ur sängen. Hade en halv timme kvar tills träningen började. Åt frukost och klädde på mig kläder och cykla snabbt som sjutton till klubblokalen. Dom väntade på mig. Inte första gången jag är sen. Vi körde i 2,5 timme i skogen. Det var ganska blött och lerigt. Fast vi hade roligt.
När jag kom hem duschade jag och sedan hjälpte jag pappa och riva ner gamla tapeter i mitt rum. Jag höll på att bli galen. Det går aldrig bort. Man får skrapa och skrapa. Nu sitter jag och pluggar på en LÖRDAG!  Jag har massor att göra. Så nu måste jag fortsättaHejs svejs.

Jul mingel

Just nu är jag i Hökarängen hos Familjen Fall och kollar på Idol.
Efter skolan åkte jag dirket till Helena och Björn. När jag kom dit hann jag knapp ta av mig jackan förens Helena och jag skulle gå igen. Vi tog tunnelbanan till Skanstull, såklart var ju Sandji med också. Vi skulle på julmingel på Helenas jobb. Vi var där i några timmar, sedan åkte vi till Madelene och Ibou och åt middag. Jag har lekt lite med Alliou och myst med Sandji. Ska snart ta bussen och åka hem.