Köttfärslimpa med fetaost

Idag serverades det köttfärslimpa med fetaost, bönpasta och äppelsallad.

800 g köttfärs

150 g fetaost

2 st ägg

1 dl vispgrädde/matlagningsgrädde

2 msk tomatpuré

1 st gul lök

1,5 dl havregryn 

salt,peppar och timjan 

3-4 msk ajvar

 

Värm ugnen till 175 grader. Hacka löken. Blanda grädde, ägg, ajvar och kryddor i en skål, blanda i köttfärsen och löken till en jämn smet. Smula i fetaosten. Lägg över i en ugnsform. Ugnsgrädda i 30–40 minuter. Använder ni termometer är limpan klar vid 70 grader.

 

I salladen hade jag bladspenat, äpplen, avokado och solrosfrön. Använde olivolja, balsamvinäger, salt och peppar som dressing. 

 

Hoppas de smakar! 


 


 


Kommentarer
Postat av: Mona

Mmmmm vilka goda recept du har!<3

2015-01-09 @ 16:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: