Spanien, Here we come!

Jag var i skolan idag. Det kändes konstigt de var bara min klass och naturklassen på hela skolan. Alla andra är i spanien men vissa kommer hem idag och resten åker hem i morrn.

Tillbaka till helgen så, fredag lämnade mamma och dom andra mig hos mormor i Linköping för att jag skulle ta de lungt och bli helt frisk. Sen på lördag ringer först pappa och talar om att Sara har vurpat och ligger på sjukhus. sen senare ringer han och säger att Linus har vurpat men klarade sig ganska bra. Lite skrap sår här och där. Senare på kvällen kommer alla dom till mormor. Tidigt nästa dag så åker vi till Ljungsbro utanför Linköping. Jag är as imponerad på min syster på hur bra hon körde. synd bara att hon inte var med i stora klungan i slutet, men der var bra ändå :) sen vart det otur att lilla söta Emma och Elin hamnade i sen vurpa i slut spurten, Elin klarade sig ganska bra. Men Emma där emot fick åka till sjukhuset och sy . :( 

Tillbaka till idag. Snart ska jag duscha och packa färdig för att senare åka till Lowa och se Aik - Hammarby matchen och efter de åker vi till Mimmi och sover över där. Vi ska vara på Arlanda 04.45 och träffa dom andra där en åkeeeer vi :) Kommer hem om en vecka.

Ciaaaooo Lisa
image4