Första dagen på allvaret!

Så då var de första riktiga dag i skolan. Så nu går man i 3:an och går ut i sommar. De var lite segt att gå upp klockan 6 imorse. Vaknade med mega träningsvärken i benen. Men ändå inte så jätte farligt.
Det är ganska mycket nya ämnen man börjar med och nya lärare så det har börjat kanske lugnt ändå. Idag har jag skrattat ganska mycket, egentligen inte åt något speciellt, vara bara på bra humör och skratta åt allt jag tycket var roligt eller så var jag trött. Men roligt var det i alla fall. Dessutom har jag fått 2 blondin poäng. Det är nämligen så att skolan har byggt ut och så har vi lektion i ett av dem nya klassrummen och då satt jag och kollade runt lite och hittade ett par fönster i taket. Så jag började tänka mig in och började då prata med Emelie och säger
- Tänk om det skulle börja brinna utanför dörren och vi har bara en utväg och det är genom fönstret. Då måste vi göra pyramiden och typ leka att vi är gymnaster för att komma upp dit. Det kanske är 2- 3 meter upp. Emelie kommer då med ett as garv och bara skakar på huvudet. Jag skrattar med henne för att jag tror hon tycker det är roligt. Men då säger hon
- Lisa ibland undrar jag vad du tänker med. Jag hoppas du är trött för om du kollar lite till åt höger. Så jag tittar till höger och ser att där finns det en dörr och ovanför dörren finns det en skylt där det står EXIT på. Så vi fick oss ett gått skratt. Men det bjuder jag på.  Åkte hem direkt efter att jag sluta, eller jag väntade på Ludde "Lillebror" som har börjat på skolan. Så vi tog sällskap hem. Vi 6 tiden gick jag till Johans jobba och mötte honom där och så tog vi oss en fika och sedan satte vi oss på bryggan och prata en stund. Vid 9 tiden blev det kallt och vi skildes åt var sitt håll.

Imorgon börjar dagen med fysträning. Sedan fortsätter det med Naturkunskap. Får se vad jag hittar på på kvällen. Mimmi ska sova här på onsdag :)


För övrigt så har blev min cykel såld idag, jag fick inte ens säga hej då. När pappa kom hem från jobbet idag kom han med 2 pedaler och sa såld. Så nu får jag köra Mtb för tillfället.