Rocky Mtn

Dag 7 och imorgon åker vi hem. Igår när vi vaknade och skulle äta frukost så kom Tammy som har hand om stället och sa att det hade kommit 3 väskor med skidor. Alla vi 3 blev riktigt glada och tänkte äntligen får vi åka på våra egna skidor. Men den tanken försvann nästan med en gång när vi fick se att det bara var en väska som var våran och det var mina skidor. Dem andra 2 väskorna innehöll snowbords. Så de hade vi i alla fall fått en väska. Men vi åkte i alla fall till Vail igen, för vi tycket om det stället. Första dagen som det var kanon väder. Solen värmde på oss och det var riktigt skönt. Vi ägnade hela dagen till att åka puder snö och det var riktigt häftigt. Jag har aldrig varit så trött efter ett skidpass som då. Det sög riktigt i benen. Dagen blev riktigt lyckad och när vi kom tillbaka till hotellet var vi alla lite solbrända i ansiktet eller mer röd brända. Vi fick ett nytt besked att pappa hade fått sina skidor nu, men det fattades fortfarande en väska med Linus skidor.

Idag var vår sista skid dag och vi åkte till Keystone. Det var den bästa dagen av alla. fortfarande kanon väder och runt - 8 grader nere på marken, runt - 14 på topparna. Vi kom i väg ganska tidigt och packade bilden med alla våra väskor eftersom vi inte skulle bo kvar på det hotellet mer. Vi bestämde oss för att åka till 2 och sedan åka till Denver för att checka in på det nya hotellet, duscha snabbt och sen ut och shoppa en sväng. Vi lyckades riktigt bra med de och alla var mycket nöjda när vi kom tillbacka. Nu längtar jag faktiskt hem och det ska bli så skönt. Det har varit en underbar resa och den kommer jag att minnas väl. Tack pappa!!

Nej, nu ska vi ta och sova för vi ska upp tidigt för att hinna med en sväng shopping innan vi sätter oss på planet hem.Puss och Kram

image146

image147

image148