Ännu en ny vecka

I helgen blev de träning och Även en sväng på Ekerö, Jag sov över hos Mimmi från lördagen till söndagen. Vi åt middag med hennes familj och sen gick vi en promenad med Angie, hyrde film och köpte glass. Hade riktigt mysigt. På söndagen kom Lowa till oss för vi skulle ha en överraskning till henne. Vi hade packat alla våra saker och åkte in till stan för vi skulle vara där vi 3. Vi skulle överraska henne med att vara fotomodeller, men det sket sig totalt. Dom var så otrevliga och lurades, så vi gick där ifrån. Så det blev inte så jättelyckat.

Veckan har gått fort och nu är den snart helg igen. Idag hade jag en otursdag. Det börjar med att jag försover mig. Sen så snubblar jag i skolan och river upp mitt sår som jag fick från träningen igår ännu mer, har ont i huvet så jag inte vet vad jag ska ta mig till och älsklingen var sjuk. Så det blev ingen myskväll. Träningen gick åt skogen och allt var bara negativt.

Älsklingen ska flytta och jag ska jobba, men jag hoppas att jag får träffa honom i alla fall.

Jag är så trött på all just nu. Alla ska bara jämföra oss hela tiden. Jag vill inte höra något mer om hur jag känner mig, om jag känner mig hotad och massa sånt. Jag tar den tid jag behöver och jag vet att jag kommer klara av de. Hon har aldrig varit mitt hot och kommer aldrig att bli de heller. Jag har haft många tankat att lägga av. Men jag vill inte, för cyklingen har alltid varit min dröm och jag ska uppfylla den.

Jag saknar dig pappa, du får ta och vara hemma mera! <3