Lax och räksallad

4 personer

1 Mango

 450 g Bladspenat

2 Schalottenlökar

2 st Avokador

200 g Skalade räkor

250 g Gravad lax

Salt och peppar

 

Citrusmarinad

1 st Röd chili

1 st Vitlök

2 msk Olivolja

1 st Citron

1 st Lime

Skär upp mangon, löken och avokadon. Lägg upp bladspenaten på ett fat och strö över mango, löken och avokadon på. Ta sedan räkorna och laxen och sprid ut de över salladen. Salta och peppra efter smak.

Ta bort stjärnorna i chilin och skär i små bitar. Pressa vitlöken lägg i ett glas eller bunke. Pressa ur saften från citronen och limen i glaset, samt tillsätt olivoljan.  Lägg i chilin i glaset och rör sedan om. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: